majlis sanding 10.10.09

Thursday, October 29, 2009

TQ my family & tq pd Penaja =P

xadil rsa nya jika aku x ucapkan terima ksih kat orng yng bnyk mmbantu dlam persiapan nmghadapi majlis yng lps sudah...
aku azriena & penantian 09 OCT 09

pertama kali utk ABAH!


* xtahu mcm mn nk i ucapakan,cukupalah abah thu azie cukup2 berterima ksih segalanya kpada abah!!! azie syng abah =(
*tq smbangan RM1k abah utuk azie =)thnk so muchhh

MAKkkk


*tq sesanagt utuk mak,spanjang hidup azie bersama mak..azie syng mak =) muakkk..terima ksih mak,x terbls budi mak =(


K.LONG (kak ipar)
* k.long bnyak sangt mmbatu dari segala segi.. spanjang mnempuhi majlis nie.. kak long lah tmpat aku luahkan apa sahaja yng aku rasa aku nk cakap.. k.long paling memahami aku*terima kasih atas sponser DEWAN dari kakak long tq so much

ALONG*pada awlnye aku xnmpak pun rsa prihatin along pada mjlis aku,semua nya lbh pada kak long tp hakikatnye tidak! along pun ambik berat kat mjlis aku..along mmg bnyk mbantu kluarga tp ada gak yng lupe jasa baik nye @ buat2 terlupa!!! *terima kasih atas sumbangan RM2k yng along bagi untuk mjlis azie...(bg abah bukan aku,utk mjlis aku gak kan??)*THnk RM1K for me =P

ABG SHAM (abg aku)
*abg aku yng boleh buat bergurau tahap batasan yng terlampau.. abg aku yng sporting sangat! nak mintak duit mmg senang,cakap dapat.. sampai aku kn saman jpj pun dia tolong byrkan...*tq duit kek yah abg sham,tQ sponser VIDEO,GAMBAR n sumbangan RM RM RM yng dihulurkan.. TQ SO MUCH

CKIN(kak aku) *ni kakak aku seibu! ni kakak aku yng glamor yng noty x sudah2..*tq sumbangan RM400 ko kat aku.. tp serius aku pun xthu duit tu aku buat per?? huhu xper arr asalkan ko bg cukup lah...

K.INA (kak aku)

Terima ksih k.ina krn bersusahpayah swktu mjlis berlangsung... terima kasih atas tenaga yng di hulurkan.

K.NOR

* tq sumbangan idea yng k.nor bg.. tq..tq
BLA..BLA..BLA...BLA... ..bla..BLAA..BLAAA

ini kluargakuwehh ramai tue aku nk sebut nie adik brpe aku seangkatan lah... per pun aku ringkasan ngn UCPAN TQ SGT2 SEMUA SBB MMBANTU AZIE SELAMA PERSIAPAN MJLIS NIE...AZIE SYNG KMU SEMUA! tQ ADIK BRADIK AKU YNG TERSAYANGGGGG =ptq semua dik bradik 3ibu ku =P fauzi,k.ita&kluarga,abg ijal,k.atie,k.inda&kluarga,k.azar,anak2 buah dan k.long 2 (madu k.long)

ruangan ini buat tatapan kluarga =P tq yh kluarga ku

2 komen cini:

fikaryna79 said...

meriah2..mesti lega dah selesaikan..doakan ryna plak eh..

azie said...

alhamdulilahh semua dah selmat ngn meriahnyee =P
ohh mesti doakn buat ryna jugak =P

Related Posts with Thumbnails