majlis sanding 10.10.09

Tuesday, January 12, 2010

reply buat PUTERI MUNIRA COLLECTION!

Anonymous said...
PERINGATAN.....KALU KAU RASA SERVIS SINI X MEMUASKAN KNP KAU X AMIK KAT KL AJE... KN LEBIH KELASSSSS.....PAKEJ KAU TU PUN DA KIRA TERSANGAT MURAH.....MMG KERUSI TU BKN BUSU YG PUNYA... TAPI DIA BUKAN PINJAM YE.... TOLOOONG SIKIT.... SEMUA TU DIA SEWA..... ORG DA BG PELAMIN YG GRAND PUN BANYAK CEKADAK KAU.... KALU NAK IKUT KN PELAMIN TU AJE 3000... TAK MASUK OUTDOOR NGAN PERSALINAN.... KALU NAK IKUT KN SAPE YG MKN DUIT SAPE NI....

me!
salam...
1. .....KALU KAU RASA SERVIS SINI X MEMUASKAN KNP KAU X AMIK KAT KL AJE...
::: buat pgathuan kau rakan/staf etc pkhdmatan PUTERI MUNIRAH mula mnunjukan x memuaskan saat2 akhir majlis!! rasa kau! kalo dalam 4-3 hari aku nk kawin boleh ker aku cari mak andam lain! mak andam yg boleh merealisasikn apa yg aku nak dalam masa 3 hari kawin??!!!

2.MMG KERUSI TU BKN BUSU YG PUNYA... TAPI DIA BUKAN PINJAM YE.... TOLOOONG SIKIT.... SEMUA TU DIA SEWA.....
::: ok kalo setakat kerusi sahaja SEWA aku x kisah,dia pun ada ckp bnda ini.. tapi BENAR KAH KERUSI SAHAJA??? sedangkan janji lain!!

3.ORG DA BG PELAMIN YG GRAND PUN BANYAK CEKADAK KAU.... KALU NAK IKUT KN PELAMIN TU AJE 3000... TAK MASUK OUTDOOR NGAN PERSALINAN...
::: ini lah kan! kalo dari awal pjanjian letak harga rm2700 siap ckp ini boleh,itu boleh,apa smua pun boleh!!! dah tahu bnda tu x berbaloi! knp letak harga mcm tue!! saya mampu bayar! tapi bila in-case cust x puas hati @ lain2 mula lah mgelabah mncari mana ksilapan org lain,ksilapan itu silap ini! sedang kan janji lain buat lain!!! hello kalo kau bg aku harga tinggi pun aku boleh bayar!!!!! bukan nk blagak! tapi cara kau x kena tempat!!! ***( kalo ikutkan hati klurga saya dulu! baki mereka mau bagi sparuh sahaja! tp saya mls nk pnjng cerita!ini semua kerana service kamu!!)*** mana pergi komitmen pak andam saat2 akhir psiapan? y? OFF HP!!! pasang plmin pun xbgi thu tetiba dah sampai sahaja!janji jam 6ptng tetiba off hp!! call asyik off hp??!! patut ker????!!!


4.KALU NAK IKUT KN SAPE YG MKN DUIT SAPE NI....
::: aku bagi/bayar duit utuk service kau org yg lain tue terpulang kat kau org! rasa nye aku x mintak duit utuk wedding aku!! harga tu yg kamu minta dan itu yg aku bagi!! kalo ikutkan x munasabah deposit sampai rm1000! mintak pada bulan 6! sedangkan wedding bulan 10!!! dan aku bayar atas service yg di janjikan wlpun hakikat aku dapat lain dari yg di janjikan!! kalo aku nk ungkit bnyk bnda yg aku boleh ungkit kan!!!

OK STOP SAMPAI SINI! puas hati ngn jawapan aku skng! tp aku msih nk puji gak! plmin mmg cantik aku suka,baju jugak,wlpun aku x dapt baju baru mcm mn di janjikan dulu aku bayr dasar baju baru wlpun pakai baju yg kberape kali pgantin pakai! cuma stu disini! SERVICE! SERVICE! ok jgn sesuka bagi damn org kalo bnda tue mmg BENAR!!!!

kalo aku tipu!! knp baru2 ini bnda sama jadi pada B2B yg lain! ok

NOTA KAKI!
aku x kuasa nk layan!
satu lagi.. kalo rasa tiap komen dalm blog aku ini x mcalitkan dn x mnjejaskan!! knp nk melenting??? kata nye blog aku ini giler,org baca x percya! so wat!! biar lah?!!! x mjatuhkan reputasi butik kamu pun! blog ini adalah blog kawin saya! hak saya bersuara! hak saya ber kata!! katanye tadi sedikitpun x mjatuhkan,malah income sampai end of THE YEAR 2010!! " semua org boleh gelak baca blog2 murahan mcm tue..." kata kau mcm nie!! so y? y? nk melenting?? knp? biar lah kan ngn blog murahan aku ini.....!!!!!! blog aku,akunye suka nk ckp apa!! nk complaint apa!!


dan mintak maaf kpd yg terasa, saya dah mnjawap semua jwpan tadi.. entri ini untuk 5hari sahaja,kmudian akan di buang..kerana mgotorkan blog kawin saya!! sekian trima ksih!

16 komen cini:

Siti Hajar said...

xpe..sabar ye..tapi saya akui pelamin memang cantik n baju hijau tu cantik:)..

Azi3 said...

TO HAJAR:
thnk hajar =P baju hijau milik andaman sayang!

Siti Hajar said...

oo..salah le..hehe..
baju outdoor azie yg pink tu puteri punye ke?

Azi3 said...

TO HAJAR:
ah ah baju tue cantik sgat! 1st time azie tgk azie pun minat.. huhu
yup tu under mereka.. tp rasanye pink tue dah btukar putih kot!!!
***no komen***!!!

MyRule said...

Be cool azie.. sometimes better be silent.. Meminta maaf x semestinyer kalah.. berdiam diri pun x semestinyer mengalah.. we have our own pride and class.. That's make you and me better than them.

Yang penting..jangan letakkan diri kita sama level ngan diorg.. Coz diri kita sgt berharga.. you know that.. kan dear? ~wink~

PS.. for those yang terasa diri dia teraniaya.. sila la berdoa..Allah knows everything.

Azi3 said...

TO MYRULE:
hye dear.. thnk =) anyway i pun mls nk layan.... biarkan jer mereka..

amin^^^

Azi3 said...

cuma disini i nk myuarakan rasa2 yg patut i luahkan! xada apa lagi nk cakap bcoz i dah xada urusan lagi ngn mereka!

m-online08 said...

kitty cat mobile wall paper download http://www.e2station.co.nr

after online very tired
drink fruit juice relax your mind
www.e2station.co.nr
looking for new design handbag
e2buy.18k.tw

online survey..........
line2.18k.tw

farhanna said...

huhuhuhu.. x patut betull.

i'm the girL said...

hahaha... jangan layan orang gile k.. kalau dilayan memang kite pon jadik gile sama nanti... :)

happy always k... :)

Azi3 said...

TO FARHANNA & i'm the girL:
huhu huh NO komen Lah u all.. kikiki i dah xada urusan ngn mereka.. so biarkan sahaja mereka myalak2...

Anonymous said...

bukan ke mk n pk andam sume cenggitu..xbanyak sikit msti ad kelentong..nasib baik la kwin 1x je seumur hdop.klu x tah brpe kli lg nk kne tpu gn puak2 andaman ni

faratul said...

azie..kat mane kedai andaman ni.. mlk kan? kat ne? takut nye kalo kne gini..

bungabulan said...

azie..dasyat gak si andaman tu sound u..tapi lagi dasyat u sound dieorg balik...haha

kalo masuk court ..memang diaorag salah..

dah..nanti remove je entry yg menyakitkan hati tu..its make ur blog ugly...

hehe.Take care!

zai.zairozi said...

Sabar jer lah azie.. Jgn dilayan benda2 mcm nie.Buang masa & buat meyakitkan hati azie jer. Yg penting majlis azie dh selamat. K.long pon harap majlis akak nnt jgnlah jd benda2 mcm nie, Buat meyusahkan idup jer.... Be cool :))

18 said...

Sabar-sabar.. tak baik gaduh2..eheh

Related Posts with Thumbnails